Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oczekiwanie na integrację z HA/SA
Bez aktualizacji by to nie działało. Nie ma się co obrażać. Nie napisałem nic co by nie było zgodne z rzeczywistością. Proszę też nie wyolbrzymiać jaki to Pana hejt i agresja nie spotkała (przynajmniej nie z mojej strony).
Chciałem tylko zwrócić uwagę że kupiłem sprzęt za ponad 1000zl.
To że sprzet poddawany jest aktualizacjom to jest normalne bo wszystkiego nie da się wymyśleć na już. Ale metoda tej aktualizacji jest choć by z przed 10 co najmniej lat.
Musi Pan przyznać że kupienie urządzenia które wymaga własnoręcznych przeróbek w postaci lutowania to chyba jest to pewien ewenement na rynku. Ja to bez problemu ogarnę. Ale jak ktoś nie potrafi lutowac to musi wydać 200zl by działały funkcje które powinny działać po wyjęciu z kartonu?
Proszę zobaczyć ile czasu prosiłem sieni pomoc w sprawie integracji z HA. Przez wiele czasu nie potrafiłem uzyskać odpowiedzi na forum które Pan zrobił właśnie do pomocy. Jak już będąc zmęczony tym kombinowaniem od kilku tygodni i napisaniu kilku gorzkich słów nagle dostałem odpowiedź.
Szanuję Pana produkt i życzę mu jak najlepiej ale chyba troszkę inaczej powinno to wyglądać. Chciałem Panu nawet pożyczyć na tydzień magazyn. Przywieźć go do Pana bo zależało mi na uzyskaniu komunikacji z magazynem. Pisałem maile ale niestety nie uzyskałem odpowiedzi.
Reply

Messages In This Thread
Oczekiwanie na integrację z HA/SA - by sarzyk - 04-20-2025, 12:01 AM
RE: Oczekiwanie na integrację z HA/SA - by sza - 05-01-2025, 08:26 AM
RE: Oczekiwanie na integrację z HA/SA - by sza - 05-08-2025, 05:25 PM
RE: Oczekiwanie na integrację z HA/SA - by sza - 05-20-2025, 02:14 PM
RE: Oczekiwanie na integrację z HA/SA - by sza - 05-20-2025, 06:05 PM
RE: Oczekiwanie na integrację z HA/SA - by sza - 05-20-2025, 07:32 PM
RE: Oczekiwanie na integrację z HA/SA - by sarzyk - 07-09-2025, 09:25 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)